Εsteel Τrade Προϊόντα Xάλυβα

Η εταιρεία

Η εταιρία μας με την πολυετή εμπειρία – τεχνογνωσία που διαθέτει, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό μπορεί να σας προσφέρει  μια τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών. Με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, άμεσες παραδόσεις, αξιοπιστία  ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Σε στεγασμένες εγκαταστάσεις 1.000μ2, στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδος, στη Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία χαλυβουργικών προϊόντων.

Στον τομέα της υπερχονδρικής πώλησης μπορούμε να σας προσφέρουμε τιμές για τα προϊόντα που χρειάζεστε με απευθείας φόρτωση από χαλυβουργεία, σωληνουργεία του εξωτερικού στην έδρα σας.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη  ποικιλία στην Ελλάδα από λαμαρίνες ντεπλουαγέ & διάτρητες, σε όλες τις ποιότητες σιδήρου, dcp γαλβανιζέ, αλουμινίου καθώς και ανοξείδωτο.

Πλατέα προϊόντα

Στην κατηγορία των Πλατέων προϊόντων, σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής, μπορείτε να βρείτε ρολά και λαμαρίνες σε φύλλα.

Σε ποιότητες μαύρα Θ. έλασης,  μπακλαβωτές, κριθαράκι, πικλαρισμένες, Ψ. έλασης DCP, Γαλβανιζέ, Ηλεκτρογαλβανιζέ, Ανοξείδωτα, αλουζίν, προβαμμένα, Magnellis. Κατασκευαστικές λαμαρίνες quartto.

Διαμορφωμένες λαμαρίνες αυλακωτές, τραπεζοειδή, τύπου κεραμίδι. Κατόπιν παραγγελίας και σε ειδικές διαστάσεις.

Επιμήκη προϊόντα

Στην κατηγορία των επιμηκών προϊόντων μπορείτε να βρείτε Χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος, σίδηρο μπετόν, σίδηρο εμπορίου Λάμες, τετράγωνα, στρόγγυλα, Ταυ, Γωνίες, UPN εμπορίου, Δοκούς κατασκευών ΙΡΕ, ΙΡΕΑ,ΙΡΝ, ΗΕΑ, ΗΕΒ  Θ. έλασης και Γαλβανισμένα εν θερμώ.

Προϊόντα σωληνουργίας

Στον Τομέα των προϊόντων σωληνουργίας, μπορούμε να σας προσφέρουμε σωλήνες και κοιλοδοκούς. Θ.έλασης μαύρους και γαλβανιζέ, σε τεράστια ποικιλία, ακόμα και στις πιο σπάνιες διατομές και ποιότητες. Στρατζαριστά, μορφοσωλήνες και ειδικά σχήματα, σωλήνες ύδρευσης και αερίου είναι ορισμένα από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας.

Πολύ σύντομα θα εμπλουτίσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας με νέα αρχιτεκτονικά προφίλ για διάφορες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και μεγάλη ποικιλία από αυλόγυρους και περιφράξεις πολυτελείας σε προσιτές τιμές.

Στην εταιρία μας  μπορείτε επίσης να βρείτε υλικά υπεραποθεματοποιημένα η ελαφρώς δεύτερης διαλογής σε πολύ καλές τιμές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Στην σελίδα μας, κατά περιόδους μπορείτε να βρείτε  μεταχειρισμένα μηχανήματα  επεξεργασίας σιδήρου καθώς και γερανογέφυρες.

Στον τομέα των έτοιμων προϊόντων μπορείτε να βρείτε  λαπάτσες, πλάκες έδρασης, φλάντζες σιδήρου και συναφή προϊόντα, τα οποία κατασκευάζουν πελάτες μας και στην εταιρία μας θα τα βρείτε σε προνομιακές τιμές.

Μέσα από το μεγάλο δίκτυο των πελατών μας, τους οποίους προμηθεύουμε με υλικά σε επίπεδο υπερχονδρικής πώλησης, μπορούμε να σας προσφέρουμε προνομιακές τιμές στις παρακάτω  υπηρεσίες:

  1. Κοπή – διάτρηση δοκών από αυτοματοποιημένο συγκρότημα CNC
  2. Κοπή λαμαρίνας σε LAZER, PLASMA, Παντογράφο οξυγόνου
  3. Επεξεργασία λαμαρίνας σε στράτζα, ψαλίδι, κύλινδρο, κουρμπαδόρο
  4. Υπηρεσίες γαλβανίσματος εν θερμώ και ψυχρώ
  5. Αμμοβολή, σφαιροβολή σιδήρων

Οδός Α8, Οικ.Τετρ. 5Β, Β είσοδος,

ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΚ 57022

info@esteel.gr

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.